06 januari, 2012

Kantigt

Är helt säker på att nästan alla trädgårdstokar, i väntan på våren, sitter och fnular på årets kommande trädgårdsprojekt.

Hittade en rolig idé om man är sugen på ett uppstramat "stenparti" för fetbladiga och torktåliga växter. Raka linjer och strikta former. Kanske en liten rumsskapare vid uteplatsen på det moderna huset? Kanske rabatt på liten yta för den som har bottenplan och terass i ett större hus.



bilder från dornob

4 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Ja det var annorlunda oh passar som du skrev kanske bäst till lite modernare hus. Skulle vara malplacerat hos mig i skogen. men kul idé och rätt snyggt. / Pia

Annika Christensen sa...

Skulle man inte kunna ha kryddträdgård så? Perfekt på altanen liksom. Kanske för liten yta/volym för att planter örter i.
Skall se om jag kan bygga något sådant av lådor.
Tack för iden.
annika

Pernilla/Spira Trädgårdsdesign sa...

Det är när man ser sånt här som man kan bli lite sugen på nytt hus, eller så får man hitta på ngt så den passar in i torpdrömmen, gjuta fast lite mosaik av något fint blommigt och romantiskt porslin kanske...

Anita sa...

Först gillade jag det inte alls men efter att suttit och tittat så har det sjunkit in och nu börjar jag gilla idén. Lite som en byrå med lådor. Annikas idé att ha det som kryddträdgård är inte alls fel. Skulle vara läckert att gå mellan de olika lådorna och hämta sina kryddor till middagen.