04 april, 2012

Flytta in igen

Nähä, här blir inte mycket tid spenderat i trädgårdsmöblerna som jag var sugen på att flytta ut på gräsmattan i förra veckan. Isande vind och hagel har jagat in mig till såbordet. Det är ju inte fy skam det heller.

Det som ska spira är enligt planen tagetesen 'Snowdrift' och ängssalvian 'Rose Rhapsody'. Tagetesen verkar vara med på noterna och har grott duktigt på bara ett par dagar.Bilder från Rara växter och Frökungen

8 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är den hopplös, denna kyla? Jag drack kaffe ute på ren trots idag, men så himla mysigt var det ju inte. Ska nog också börja så, kanske dags för luktärter och krasse? :) Kram Hanna

Randi sa...

Håller fullständigt med dig, ena dagen klär man sig i linne och nästa dag i vinterjackan. Tur att man kan rymma in i växthuset. Din tagetes är helt ny för mig! Tack för tipset.
Önskar dig en varmare helg!
Kram/Randi

Laila sa...

Ja, här blir det till att kura framför brasan i påsk! Vi blir drygt ett dussin i vårt lilla torp och ute är det tjäle och gråvita gräsmattor...Den där tagetesen ser mysig ut, men det är kanske för sent att förgro den nu?
Glad påsk!/Laila

Acchleja-Carro sa...

Ja, hu så kallt det har varit nu! Men jag försöker envisas och göra ändå där ute i kylan. Något litet i alla fall, som "vårterapi". ;-)
Den där ängssalvian ser spännande ut, skulle passa fint i min rabatt med rosa, vita och blå spiror...
Ha det fint! /Caroline

Christina sa...

Köpte nya trädgårdsmöbler! Men dom får ligga i garaget ett tag till! Ingen värme i sikte på hela påsken!/Lila-Christina

Anita sa...

Ja ännu är det inte den vårvärme man längtar så innerligt efter. Imorgon har dom dessutom hotat med snöstorm. Men, fyra dagars ledighet är i varje fall skönt.

Passar på att önska dig en rikgigt Glad Påsk!

/Anita

samson sa...

Usch ja, det är så kallt och ruggigt
GLAD PÅSK
maggan

Annika Christensen sa...

Lite väl kallt tycker jag med.
Jag har suttit i växthuset hela dagen nästan.
Glad Påsk
Annika