09 mars, 2011

Beställning

Artikel: Extratid
Sort: Timmar
Antal: 8 (minst)
Önskat leveranssätt: Express


Nu är det ju så tråkigt att jag inte har adressen till kundservice hos Timmar & Minuter AB.

Det var betydligt lättare att skicka iväg en beställning på en hel hög trädgårdsböcker. Både reafynd och några måsten till ordinarie pris infann sig snällt i brevlådan.

Vet någon var de tar emot små enkla tidsbeställningar är jag idel öra. För några extra timmar skulle vara mycket välkomna. Hur ska jag annars hinna med bläddrande från pärm till pärm?

Klickar ni på bilden så tror jag att det går att utläsa hela litteraturlistan. Efter ett första snabbt skummande verkar Perenner av Marie och Björn Hansson lovande med vackra och inspirerande bilder (läsa har jag inte hunnit ännu).

7 kommentarer:

IET sa...

Min favorit av de där böckerna är Villaträdgårdens historia. Jättespännande.
/iet

Anna Vattenkanna sa...

Ja, jag har också fått ett lass med underbara böcker i ett paket. Problemet är att man inte vill hafsläsa dessa...Jag vill ha tid och läsa och titta - inte bara skumma och bläddra och hafsa...

Villaträdgårdens historia är en toppenbok och är med på rean såg jag, KÖP om du inte har den!

Och själv köpte jag Prydnadsgräs och bambu just av M och B Hansson och kan verkligen rekommendera denna. Perennboken har jag inte, men säkert är denna av samma höga klass.


Kramar Anna Vattenkanna

Helen sa...

Hej Rebecca!
Härligt med massa nya böcker att läsa.
Vill även Gratta dig till en liten hemlig vinst som du vann på utlottningen på min blogg. Maila mig din adress så skickar jag.
Ha en fin dag!

Helena sa...

O jag måste oxå fynda lite fler böcker på REA känner jag!Det är så trevligt att ha en hög olästa som bara ligger o väntar :-)
KRAM från mig!

Lotta sa...

Villaträdgårdens historia var ny för mig, får kolla om den finns kvar hos min handlare. De där timmarna skulle jag också behöva!
Kram

Mariette sa...

Den butiken skulle jag också vilja lägga en beställning i! Behöver verkligen extra timmar!

Tack för din hälsning!

Ser att du har mycket fint att läsa....

Kram Mariette

Anonym sa...

En bokhög i min smak. ; )

Alla böcker av paret Hanson håller hög kvaliet. Köp Perenner, samt Gräs och Bambu, så behöver du inte köpa någon mer bok om dessa ämnen på 20 år!
Deras Kryddbok har jag fått in som recensionesexemplar (Köksträdgårdens historia oxå) men inte hunnit läsa ännu. Ser jag fram emot.