07 augusti, 2012

Farligt

Roligt att ni gillade rondellen!

När det vilda augustiregnet piskar mot fönstret kan man spendera kvällen med ett farligt nöje. Eller ja, det är väl mest spargrisens runda mage som befinner sig i riskzonen. Annars är det ett väldigt trevligt nöje att börja glänta lite på de första av årets lökkataloger.

Har åkt dit direkt. Vill ha ett hav av fluffiga, läckra hyacinter. Vad säger du om det, spargrisen?


 'Sky Jacket'

 'Dark Dimension'

 'Apricot Passion'


Bilderna kommer från Jennys frön och sån´t.

5 kommentarer:

Cecilia - Vi tre o trädgård sa...

Fall för frestelsen ;-)

Anna Vattenkanna sa...

Hahaha, det är fortfarande sommar och vi sitter och frossar i nästkommande vårs lökutbud. Japp, jag har också börjat... Fick ett nyhetsbrev från Odla.nu med massor av begärliga allium... och faktiskt kikade jag på hyacinter också. Vi får väl se vad det blir?

Kram

Ruben sa...

Det ser himla fint ut i din rondell. Färgerna stämmer så bra in mot omgivningen. Risken är väl nu, att det kan bli trafikskockning i rondellen! ;-)

Lite hyacintdoft framåt vårkanten skulle nog inte vara så dumt!!

Ha det gott!
/Ruben

Anita sa...

Jag tänker varje vår att ... varför satte jag inte hyacinter. Men så när lökarna ska inhandlas så har jag glömt det. Kanske dags i år. Men var ska jag ha dom ... hm. Angenäma funderingar. Gillar speciellt den översta 'Sky Jacket'.

Emelie sa...

Haha! Dark Dimension var inte att leka med... "tur" att jag inte har någon trädgård, då hade spargrisen verkligen liggat illa till ;)