31 mars, 2010

Sprakande vårpar

I vanliga fall kan jag, utan att blinka, påstå att knalligt gula och orange färger inte tillhör favoriterna. Jag tillhör skaran som faller hårt för milda, dämpade och finstämda nyanser.


Men när sådana här glada, färgsprakande och vårspralliga små vänner fångar blicken kan jag inte annat än att tycka om dem!

De knubbiga krokusarnas varmt gula färg speglar sig fint i de blå irisarnas ansikte. Ett perfekt par i vår, trots det gula.

Visst blir man glad!

14 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Visst är det märkligt att man helt plötsligt på våren börjar älska knalliga färger! Måste bero på vinterns torftighet... Underbara!
Kram/ Anna

Charlotte sa...

Håller med det är lite märkligt (fast just orange är en favorit...). Jag är däremot inte speciellt förtjust i blå blommor (fast jag har naturligtvis sådana och uppskattar sådana). Men på våren har jag inga problem med det blåa och då kan det gärna få breda ut sig hur mycket som helst och det är jättevackert. Konstigt.... :-)

Lycka till med 'bebisarna'!

/Charlotte

Frøken Solhat sa...

Rebecca.....jeg bliver også glad og humørbarometeret stiger :0)

Malin sa...

Tack för dina lyckönskningar!:)
Angående oranga och gula blommor kan jag bara hålla med. Men till våren så är man glad för alla färger som tittar fram under snön! (Förutom brun lera då:)

Systrarna Hjertén sa...

Det ser härligt ut!! Längtar efter lite färg i trädgården!
/Frida

Carin sa...

Väldigt vackert och efterlängtat!
/Carin

Tulipa sa...

Färger att bli glad av! Jag gillar faktiskt det mesta, men sen är det en annan femma vad man väljer att köpa hem...

Moa sa...

Just nu blir man ju bara sååå glad av färger och dina bilder är läckra och uppiggande.. så man blir glad ända in i själen..
Glad Påsk önskar jag dig/Moa

prästgårdseva sa...

Känner mig avig i sällskapet men jag har svårt för det gula och blå ihop. Eftersom krokusarna självsår sig och då ibland blir gula brukar jag nypa av dem och ta in i ett snapsglas. Det är helt OK men kombinationen stör mig.

Glad påsk till er alla

Eva

Börjelundskan sa...

Hallå Rebecca!

Håller med dig, jag håller mig åxå till dom mildare tonerna. Men nåt händer med en på vårkanten,....ialla fall måste jag få lite färgpåfyllning för att må bra. Men det varar inte så länge som tur är *fniss* sen är man tillbaka på normalläget igen. :)

Underbar Bild förresten, älskar Irisar, synd bara att dom blommar över så fort.

Vill önska dig en härlig Påsk. Kram Cin

Gårdsromantik sa...

Härligt med färg!

:*¨¨*:♥ GLAD PÅSK♥:*¨¨*:

Önskar Maud

nilla|utanpunkt sa...

Håller med till fullo - urläcket (även om det normalt inte är min kombination). Skarpa färger behövs så här efter vintern!

Glad påsk!

Claus Dalby sa...

Hej,

Jeg er lige på vej en tur rundt til alle jer, der har linket til mig. Tak for din opbakning. Fin blog, du har. Jeg kigger videre.

Bedste hilsner fra Claus

Anita sa...

Man kan inte bli annat än glad när man ser dom. Underbara bilder!