09 januari, 2013

Utmaningen antagen

Varje månad ska jag lyfta fram en självklar favorit, en gullegris som förtjänar allt trädgårdens rampljus,  en enda ögonsten för alla blickar och beundran.

Ja, i alla fall ska jag göra ett gott försök i Anna Vattenkannas månadsutmaning.  Sen får vi se om jag har hjärta att tala om för de små skyddslingarna i trädgården att en är fagrare än alla de andra.

Gråt och tandagnisslan kommer det att bli, kanske till och med slagsmål där de små kronbladen flyger och ståndare ryker all världens väg. Anna Vattenkanna, vet du vilka konflikter och motsättningar i mina rabatter du eventuellt kan bli grunden till?

Till helgen får det bli en juryrunda i trädgården, med kameran i högsta hugg.

Så, hej då trädgårdsfriden!


4 kommentarer:

samson sa...

ja det kommer inte att bli lätt
ha det så bra
maggan

Anna Vattenkanna sa...

jag hade nog inte insett vidden av hemskheter som kan komma att utspela sig i trädgårdarna... men berätta inte för dina växter - ta bara lite bilder sådär hipp som happ så att ingen känner sig förbigången menar jag.

Kul att du vill hänga på!

Kram

Lisa sa...

Ja jösses vilket pin och kiv det här kan resultera i :-) Men det var en skoj utmaning, jag kanske hänger på jag också. Ha det gott
Lisa/Lisas trädgård

Mycket annat & lite betong sa...

Ojoj, hur ska detta sluta!
Det måste vara en riktig utmaning att hitta något ute i januari. Fast nu när jag tänker efter så kanske det finns en del ändå.

Lycka till!
Kram Agneta