13 april, 2010

För finsmakaren

Idéträdgården som utsågs till mässans bästa var inte min kopp te. Den Kinainspirerade installationen påminde, enligt min mening, mest om dekoration hämtad från närmsta äventyrsbad, tillpiffat med bambu en masse. Återkommer i senare inlägg till en, i mitt tycke, bättre idéträdgård.


En klackvändning bort fanns det desto mera inspiration att hämta. Zetas stora och välgjorda monter bjöd på vackra ting i överflöd, både att bära hem i kassen och att spara i inspirationsminnet. Helt i min smak!
7 kommentarer:

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Håller med dig helt och hållet!

Ha' det bra!
/Charlotte

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Håller också helt med...
Jag blev mycket förvånad över utnämningen av bambuparken.. men jag tror det beror på att den var så tilltalande för barnet i oss...

Ha det gott!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Det verkar som om många tyckte att Zetas utställning var den bästa. Har sett lite bilder därifrån nu och jag kan inte annat än hålla med... Jag har en tävling hos mig som du gärna får delta i!
Kram/ Anna

Ester sa...

Hej!
Jag gillade också Zetas monter. Den var pysslig och ändå ren, om de två epiteten nu går att kombinera...
Må så Gott!
Ester

Systrarna Hjertén sa...

Det verkar i alla fall härligt att vara på en så inspirerande mässa, även om inte allt är i ens smak!! Lite avis är jag, även om jag inte är någon trädgårdsexpert!

Jag har en fråga till dig dock: kan jag flytta pioner nu? Annars riskerar de att bli mosade av sky-liften när vi byter fönster...men det kanske är bättre? Har fått för mig att pioner inte vill bli flyttade på, men hur gillar de att bli mosade?

Mvh
Frida

Sandra | Inspirera Mera sa...

Åh den mässan hade jag gärna gått på!

Svar:
Din mamma är en klok kvinna! Håller med helt och hållet :)

Unknown sa...

Instämmer helt! Zetas monter "ägde":)
Ha det gott,
Charlotta